OVER ONS

Sabine De Bruyne, enthousiaste eigenares, maakte van haar beroep haar passie.

 

De Tea Collection winkel is gelegen in de Leopoldstraat, met jarenlange kennis en ervaring, stilaan een begrip in theedrinkend Vlaanderen. Bij de Tea Collection vindt u meer dan 130 exclusieve theesoorten uit China, India, Nepal, Japan, Sri Lanka en Zuid-Afrika, steeds van eerste kwaliteit en met zorg uitgekozen door onze experts, uit geselecteerde tuinen en oogsten. Daarnaast hebben wij een mooi assortiment aan gearomatiseerde thee, kruiden- en fantasiethee.

 

 

Voor een uitgebreid genot van het theeritueel heeft de Tea Collection een mooi aanbod van exclusieve Japanse theepotjes en dubbelwandige messing theepotten, rechtstreeks vanuit het land van oorsprong.

 

Met een ruime keuze aan theegeschenken en inspiratie voor originele geschenkidee├źn kan u ook bij de Tea Collection terecht voor theemutsen, thee-eitjes, theefilters en theelepels (verzilverd en hoorn), theethermometers, theezandlopers, kopjes en mokken, houten theedozen en theemandjes, maar ook speciale theeproevertjes zoals koekjes en confituur.